Kerstpakketten Blog

22/11/2012

Kerstpakketten 2012

Hoort bij: Trends — Tags:, — admin @ 18:58

Wat zijn de trends voor kerstpakketten 2012 ? Zoals is gebleken heeft de crisis geen invloed gehad of het feit dat bedrijven bezuinigen op het gebied van kerstpakketten. In tegendeel bedrijven zijn voornamelijk bewust van het feit dat het personeel beloond dient te worden voor de inspanningen van het afgelopen jaar. Door een kerstpakket te blijven schenken voelt de werknemer zich zeker veel meer gewaardeerd.

Wel ligt de nadruk op kerstpakketten 2012 op dat het kerstpakket nuttig moet zijn. Not done is dit jaar spullen in het pakket die totaal nutteloos zijn. Zoals de zoveelste peper en zout stel of een al oude kaasplankje. Nee dit jaar wil men graag een nuttig kerstpakket. Een kerstpakket wat je direct nuttig kunt gebruiken bij kerst maar ook in het dagelijkse leven. Dus een uitgebalanceerd voedingspakket met de meest gangbare voedingsproducten krijgen zeker de voorkeur.

Laat het ons weten. Wat zou jij graag in je kerstpakket willen zien dit jaar in 2012 ? Laat op deze blog een berichtje achter en deel ons jouw mening!

Sligro kerstpakketten

Hoort bij: Algemeen — admin @ 18:43

Sligro kerstpakketten zijn een prima alternatief voor de Makro kerstpakketten. Geef uw medewerkers met kerst iets wat ze niet snel zullen vergeten! Voor ieder budget is er een assortiment samengesteld. Je kunt kiezen uit de prijsklassen tot 18 euro, tot 36 euro, tot 54 euro of tot 81 euro. Er is een onderscheid gemaakt tussen kerstpakketten en kerstgeschenken.

De Sligro kerstpakketten zijn kant-en-klaar samengesteld. Volledig uitgebalanceerd met de beste kwaliteitsproducten. Maar je kunt ook kiezen voor de kerstgeschenken. Bij de kerstgeschenken kun je zelf de prijs en de invulling van je kerstpakket bepalen. Kies voor de beste wijnen, sterke dranken of favoriete producten. Allemaal verzameld in een leuke reistas of met een leuk bordspel.

Bezoek de website van de Sligro

Kerstpakketten Makro

Hoort bij: Algemeen — admin @ 18:29

De kerstpakketten makro zijn erg populair. De prijs/kwaliteit van deze kerstpakketten zijn zeer goed te noemen. Je kunt ze eenvoudig zelf samenstellen door een keuze te maken in de online webshop. Door de uitgebreide keuze mogelijkheid en de mogelijkheid om een van de 16 showrooms heb je de mogelijkheid om op je gemak een selectie te maken.

Kom je er niet uit? Dan is er een mogelijkheid om professioneel advies te krijgen. Of je kiest voor een maatwerk concept helemaal afgestemd op het bedrijf. Alles wordt volledig verzorgd dus van de inkoop tot aan de aflevering aan de deur. Met ruim 40 jaar ervaring en met de instelling afspraak is afspraak is de keuze voor kerstpakketten makro een betrouwbare keuze.

Bekijk de website van de Makro.

Powered by WordPress